AzVirt

Kategorije:

AzVirt

AzVirt je istaknuti izvođač radova u oblasti izgradnje puteva u Azerbejdžanu, sa više od dvadeset godina iskustva. Otkako je osnovana, kompanija AzVirt neprestano je širila svoje kapacitete kako bi odgovorila rastućim zahtevima za unapređenjem transportne infrastrukture u regionu.

Osim što je ostvarila značajan napredak u Azerbejdžanu, kompanija AzVirt je proširila svoje aktivnosti na međunarodnom nivou, uključujući i Srbiju. U Srbiji, 2016. godine, AzVirt je uspešno završio veliki projekat izgradnje autoputa E763 Beograd-Jadran (deonica Ljig-Preljina), koji je obuhvatao izgradnju 66 mostova i nadvožnjaka, kao i 4 tunela.

Master Steel, sa svojim stručnim timom, izradio je dve ključne hale za AzVirt u Šapcu. Prva od njih služi kao magacin i pruža kompaniji prostor za skladištenje materijala, opreme i ostalih resursa neophodnih za nesmetan rad. Druga hala je dizajnirana kao radionica i servisni centar za održavanje mašina i vozila, što je od suštinskog značaja za održavanje visokih standarda i efikasnosti u AzVirtovim operacijama.

Klijent: AzVirt
Industrija: Izgradnja puteva
Mesto: Šabac
Projekat: Magacin + Radionica 

Podelite na mrežama:

Poslednje sa bloga
Reference
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit za izradu ponude

Scroll to Top