Montažne hale

Izgradnja montažnih hala od čeličnih konstrukcija

Naša specijalnost je izgradnja montažnih hala od čeličnih konstrukcija koje formiraju čvrsta zdanja za kratko vreme i manje troška po Vas. Naši montažni objekti projektuju se po Vašoj meri. Prema Vašim zahtevima i potrebama prilagođavamo dimenzije, oblogu zidova i krova, kao i prateću opremu. U korak sa modernim stilom gradnje, mogu se kombinovati razni materijali, boje, profili i opšivke koji omogućavaju autentičan izgled i odlikuju kreativnost oblikovanja objekta. 

Neka se Vaša hala razlikuje od drugih

Ne očekujte dosadne, sive montažne hale koje se ni po čemu ne izdvajaju od drugih. Osim nužne funkcionalnosti, vodimo računa da Vaša hala i izgleda lepo. Insistiramo na ukrašavanju i kreiranju objekata interesantne estetike. Velikim izborom boja i panela, dobićete halu koja se ističe svojim oblikom, dizajnom i kvalitetom.

Gde se primenjuju čelične konstrukcije?

Izgradnja industrijskih hala

Izgradnja skladišta

Izgradnja magacina

Izgradnja poslovnih prostora

Izgradnja trgovinskih centara

Izgradnja hangara

Izgradnja garaža

Izgradnja poljoprivrednih objekata

...i mnogih drugih objekata različitih namena!

Prednosti montažne hale

Sastavni delovi montažne hale

1. Osnovna čelična konstrukcija

2. Čelična podkonstrukcija za sendvič panele / TR lim od laganih profila

3. Obloga zidova i krova sendvič panelima / TR limom

4. Dodatna oprema – vrata, prozori, osvetljenje, video nadzor

Cene montažne hale

Pri izgradnji montažne hale za Vas, naš tim vredno radi na svim fazama – od početnog planiranja i projektovanja, preko nabavke materijala i opreme, do izgradnje i montaže. Kada uspešno izvršimo sve ove faze, montažna hala od čeličnih konstrukcija je odmah spremna za upotrebu od strane kupca.

Sendvič paneli

TR lim

Prednost postavke sendvič panela

Prednost postavke TR lima

Koliko košta izgradnja montažne hale ?

Cena montažne hale od čelične konstrukcije zavisi od željene visine, dužine, obloge, kao i lokacije na kojoj se gradi. Uzimajući u obzir sve parametre koji se nalaze u upitu, izrađuje se ponuda za svakog investitora pojedinačno. Da dobijete procenu cene montažne hale za Vas, pošaljite nam upit.

Pošaljite nam upit za izradu ponude

Scroll to Top