Kako početi izgradnju?

Ako Vas zanima kako izgleda naš proces i šta možete očekivati ako započnemo saradnju, u nastavku pročitajte sve o koracima kroz koje zajedno prolazimo da bismo započeli izgradnju Vaše hale.

1

Lični kontakt sa Vama

Od samog početka nastojimo da razjasnimo sve Vaše nedoumice, odgovorimo na zahteve i ponudimo efikasne savete. Otvoreno komuniciramo sa Vama tokom celog projekta, kako bismo kreirali objekat kojim ćete biti potpuno zadovoljni.

2

3D vizualizacija

Pravimo 3D render koji omogućava i nama kao izvođačima, a i Vama kao klijentima, da vidimo virtuelni prikaz objekta pre nego što se on izgradi. Na ovaj način osiguravamo da će konačni proizvod ispuniti Vaše potrebe i očekivanja.

3

Izlazak na teren

Izlazimo na teren kako bismo adekvatno isplanirali radove, identifikovali potencijalne poteškoće i u pravo vreme pronašli odgovarajuće rešenje za iste. Na terenu vršimo precizno merenje i proračune, kako bismo kreirali kvalitetno idejno rešenje.

4

Sastavljamo predloge

Nakon što smo sagledali sve Vaše potrebe, izvršili neophodne proračune i uzeli u obzir sve specifičnosti zahteva – kreiramo predloge za Vas. Pružamo Vam veliku fleksibilnost u saradnji i trudimo se da svojim predlozima maksimalno unapredimo Vašu zamisao.

5

Pribavljanje lokacijske dozvole

Lokacijska dozvola je prvi dokument koji treba obezbediti za dobijanje građevinske dozvole i započinjanja izgradnje prema zakonskim uslovima. Mi Vam pružamo savete i podršku, kako biste što lakše obezbedili svu potrebnu dokumentaciju.

6

Pomoć oko Fonda za razvoj

Pružamo Vam pomoć oko Fonda za razvoj i pretragom aktuelnih konkursa. Savetujemo Vas gde i kako da aplicirate za kredite ili bespovratna sredstva za izgradnju i potrebnu adaptaciju Vašeg objekta.

Naši najzadovoljniji klijenti

Spremni da počnete?

Pošaljite nam detalje o hali kakvu želite, a mi ćemo za Vas sastaviti ponudu, bez ikakve obaveze.

Scroll to Top