Sendvič paneli

Saznajte više

Uštedite energiju uz sendvič panele

Jedan od osnovnih zahteva moderne gradnje jeste zahtev za energetski efikasnim objektima. Želja za smanjenjem troškova grejanja i konstantno povećanje cena energenata muče mnoge kompanije. Zato izbor optimalne metode za izolaciju zidova i krova montažne hale postaje sve važniji.

Montažne hale od sendvič panela

Sendvič paneli koriste se za oblogu zidova i krova montažnih objekata. Prave se od PUR i PIR izolacionih materijala, čije karakteristike omogućavaju znatnu uštedu energije. Prednost PIR sendvič panela je u većoj otpornosti na vatru tj. požar, dok je PUR kao materijal jeftiniji. Oba materijala imaju izražena svojstva termoizolacije i odlikuje ih lakoća ugradnje.

Montaža sendvič panela

Sendvič paneli se izrađuju od pocinkovanog plastificiranog lima ili aluminijuma različitih debljina i različite profilacije. Takođe u ponudi imamo široku paletu boja boja za panele, tako da pokrivke montažnog objekta postavljamo prema Vašim željama i potrebama.

Boje sendvič panela

Sendvič paneli tamnih boja apsorbuju više toplote, u poređenju sa svetlim panelima. Zato se javljaju ozbiljne toplotne razlike između unutrašnjeg i spoljašnjeg metala sendvič panela, koje mogu dovesti do distorzije njegovog spoljnjeg lica. Ovo je važno uzeti u obzir da bismo došli do najfunkcionalnijeg rešenja, u čemu će Vam pomoći naši stručnjaci.

Zanima Vas cena montažne hale od sendvič panela?

Pošaljite nam detalje o hali kakvu želite, a mi ćemo za Vas sastaviti ponudu, bez ikakve obaveze.

Scroll to Top